Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United heeft 'goud' in handen: 'Hij speelt net als De Bruyne'

Laatste update:

Hargreaves, tussen 2007 en 2011 actief voor Manchester United, zag Fernandes donderdagavond uitblinken tijdens de 0-5 overwinning van Manchester United op LASK Linz in de Europa League. "Als hij de bal krijgt, dan gebeurt er altijd iets. Fernandes is echt los, hij stond alleen in de eerste helft al aan de basis van vijf kansen", aldus de analist van BT Sport. "Hij speelt net als De Bruyne in zijn eigen tempo en doet niets overhaast. Hij weet daarnaast altijd de vrije ruimte te vinden. Hij maakt altijd de juiste keuzes."

Fernandes kwam tot dusver tot negen wedstrijden in het shirt van Manchester United, met drie doelpunten en vier assists als resultaat. De winteraankoop maakte afgelopen zondag veel indruk in de derby met Manchester City, door the Mancunians met 2-0 gewonnen. Fernandes gaf met een bekeken vrije trap over de muur de assist bij de openingstreffer van Anthony Martial. De Portugees werd tegen LASK Linz in de tweede helft afgelost door Andreas Pereira bij een 0-2 tussenstand. Na de wissel maakte het in vorm verkerende Manchester United nog eens drie doelpunten.

Manager Ole Gunnar Solskjaer is ook erg tevreden over de inbreng van Fernandes, zo liet hij weten na de gewonnen wedstrijd tegen Manchester City. "Hij werkt hard, is nederig en heeft de wil om te winnen. Hij beschikt over de X-factor. Hij neemt risico's, durft te voetballen en is niet bang om fouten te maken", aldus de keuzeheer van de nummer vijf in de Premier League.

-
Zie jij Bruno Fernandes slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
2
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
4
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties