Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United is ontketend, er zijn weer lachende gezichten'

Laatste update:

"Voetbal is simpel, als je goede spelers hebt", reageert de van Molde FK overgekomen manager in gesprek met BT. "Ik heb een goede groep jongens, met ongelooflijk veel kwaliteit. Ik kwam hier aan op woensdagavond en heb alleen donderdag en vrijdag met de jongens gehad." Solskjaer kreeg vanuit verschillende hoeken succeswensen en ook Wayne Rooney nam contact met hem op. "Ik kreeg een sms'je van Rooney, die me wat advies gaf, dus het komt vast door hem", lacht de voormalig aanvaller van Manchester United.

"Hij vertelde me dat ik ervoor moest zorgen dat de ploeg lekker ging voetballen, dat de spelers zouden genieten en dat we gewoon Manchester United moesten zijn", aldus Solskjaer. Volgens Marcus Rashford, die het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte in de derde minuut, is de hand van de nieuwe manager al zichtbaar. "Hij wil gewoon dat we een positieve instelling hebben in balbezit en dat we op zoek gaan naar ruimtes. We zullen daar nog beter in gaan worden. De kerst is een drukke periode, dus we moeten nu gaan herstellen en ervoor zorgen dat we klaar zijn voor de volgende wedstrijden."

"We speelden met veel energie en we genoten op het veld. Als je vertrouwen hebt, dan kom je in posities om te scoren. Dat hebben we gedaan. Onze backs stonden 'hoger' op het veld, waardoor we ze terugdrongen en veel kansen creëerden", vat hij samen. Analist Michael Owen is onder de indruk van Manchester United, maar waakt voor te veel positiviteit. "We moeten Ole Gunnar Solskjaer nu niet overladen met lofuitingen. Hij heeft duidelijk impact gehad, maar het is onmogelijk om zoveel voor elkaar te krijgen in zo'n korte periode. Maar de ketenen zijn nu los en de spelers kunnen zich uiten. Er zijn weer lachende gezichten op de club. Dat maakt een enorm verschil in hoe iedereen presteert. "

-
Gaat Ole Gunnar Solskjaer slagen bij Manchester United, denk je?

Meer nieuws

Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
1
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
2
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
4
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
9
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties