Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United knokt zich terug en wint beladen duel met Tottenham Hotspur

Laatste update:

Het was Tottenham dat de eerste kans van de noteerde via Lucas Moura, wiens schot via het been van Luke Shaw over het vijandige doel ging. United was pas na een kwartier spelen voor het eerst serieus aan zet, toen Eric Dier een schot van Marcus Rashford net voldoende van richting wijzigde om een treffer te voorkomen. Beide teams stelden zich het eerste halfuur enigszins terughoudend op, waardoor het aantal opgelegde kansen beperkt bleef. De wedstrijd leek na 34 speelminuten wel opengebroken te worden.

Cavani vormde het eindstation van een fraaie United-aanval en rondde koelbloedig af, maar arbiter Chris Kavanagh keurde de openingstreffer op advies van de videoscheidsrechter af. De controversiële beslissing werd genomen op basis van een lichte overtreding van Scott McTominay op Heung-Min Son in de opbouw richting het doelpunt. Roy Keane uitte tijdens de rust op Sky Sports zijn ongenoegen over het omstreden moment. "Ik ben zeer verbaasd. Als dat een overtreding was, kunnen we allemaal maar beter naar huis gaan. Het is schaamteloos hoe een speler (Son, red.) zo naar de grond gaat", aldus de analist.

Vijf minuten later werd de openingstreffer aan de overzijde alsnog gevonden door Tottenham. Na fraai combinatiespel over meerdere schakels kwam het leer via Moura voor de voeten van Son, die koel bleef en de 1-0 op het scorebord zette. In het tweede bedrijf kreeg de Zuid-Koreaan een uitgelezen mogelijkheid om de score te verdubbelen na een splijtende pass van Sergio Reguilón. David De Gea bracht met zijn rechtervoet echter redding op de poging van Son.

Vervolgens was United aan zet. Een schot van Cavani bracht doelman Hugo Lloris, die de bal niet klem had, in verlegenheid, waarna Fred uit de rebound succesvol afdrukte: 1-1. Tien minuten voor het einde van de reguliere speeltijd deelden de bezoekers een tweede dreun uit. Vanaf de rechterkant bezorgde Mason Greenwoord een voorzet op maat bij Cavani, die diagonaal binnenknikte: 1-2. Het slotakkoord werd gespeeld door Greenwood, die van dichtbij de 1-3 eindstand op het scorebord zette. Het was de 23ste keer op rij dat United ongeslagen bleef in een uitwedstrijd in de Premier League.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties