Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United komt ook met Di María niet tot winst

Laatste update:

Net als in de duels met Swansea City en Sunderland wisten the Red Devils niet echt hoe te spelen. Het was niet zo dat men verzaakte, sterker nog: de gretigheid was er wel. Er lukte alleen niet zoveel aan de zijde van de bezoekers. Debutant Di María, die deze week voor de Britse recordsom van 75 miljoen euro arriveerde, had wel een keer een puntgave bal op de diepgaande Robin van Persie in huis. De spits, net als vorige week basisspeler, nam aan en schoot vervolgens op de arm van keeper Tom Heaton.

Voor die tijd was Burnley al een keer gevaarlijk geweest. David Jones raakte toen de lat met een vrije schop en liet United met de schrik vrijkomen. Kort daarop kwam er al een nieuwe mogelijk, toen Jonny Evans te kort terugspeelde op David de Gea: Lukasz Jutkiewicz kon er bijna van profiteren. Van Gaal zag hoe zijn team allicht niet steeds naar achteren liep en koos ervoor de elf uit de eerste helft ook voor het tweede deel het vertrouwen te geven. Misschien was het beter geweest landgenoot Van Persie er toen al uit te halen.

De Nederlandse spits oogde niet fit, werd zelden bereikt en droeg te weinig bij aan het aanvalsspel van United. Aanvoerder Wayne Rooney vond ook geen moment om het verschil te maken en wekte niet de indruk er iets van te bakken op Turf Moor. Van Gaal koos er echter voor de spitsen nog even smaen te laten staan en debutant Di María als eerste naar de kant te halen: in zijn plaats verscheen Anderson ten tonele. Kort daarop ging Van Persie alsnog naar de kant en mocht Danny Welbeck zich het laatste kwartier laten zien, terwijl Adnan Januzaj er in het slot bijkwam voor de (licht geblesseerde) Juan Mata.

Burnley hield echter ook Welbeck en Mata af van scoren, zoals het eigenlijk steeds de aanvallers klemzette. Rooney kopte nog wel een keer naast, maar dat was een losse flodder. Dat Burnley zelf nauwelijks de weg naar voren zocht baarde geen opzien: het punt was heilig en werd ook gepakt. Wel kwam Burnley nog goed weg bij een handsbal in de eigen zestien, die niet bestraft werd met een penalty. Manchester United heeft nu twee punten gepakt uit drie duels. Door de interlandperiode komt de club over twee weken pas weer in actie: Queens Park Rangers reist dan af richting Old Trafford. Tot dat duel heeft Van Gaal de tijd om verder te sleutelen aan zijn team en tactiek.

-
Moet Louis van Gaal tactische wijzigingen doorvoeren bij Manchester United?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
27
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties