Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United krijgt advies: 'Laat Ronaldo zitten, ga voor Neymar'

Laatste update:

"Je kunt niet zeggen dat het een slechte transfer zou zijn, maar duur zal het wel worden. En bovendien moet Manchester United er echt nog eens goed over nadenken", stelt journalist Adrian Durham. "Ze zouden beter af zijn wanneer ze hun jacht op de ongelooflijke Neymar voortzetten. El Cláscio was een perfect voorbeeld waarom Ronaldo altijd in de schaduw van Lionel Messi zal blijven staan en waarom Rafael Benítez grote moeite zal hebben om een succes te worden bij Real Madrid."

"Als individu is Ronaldo fantastisch", vindt Durham. "Maar een echt briljante voetballer weet zijn skills aan te passen ten behoeve van het team. Als Madrid verliest, is Ronaldo er als de kippen bij om teamgenoten verwijten te maken en te mauwen om iedere mislukte pass. En maakt hij de winnende, dan wil hij er niemand bij hebben als hij dat doelpunt viert. Iedereen moet naar Ronaldo kijken", heeft Durham ervaren. "Zondag zag ik mijn neefje voetballen: zijn team won met 6-0 en de eerste drie doelpunten werden allemaal op z'n Ronaldo's gevierd."

"Eén kind dat in zijn eentje juicht, de armen strak langs het lichaam, de borst naar voren, een dierlijk geluid, geen teamgenoten erbij. Het draait allemaal om Ronaldo. Hij wil graag een eenmansteam zijn. En Messi maakt graag deel uit van een winnend team", concludeert Durham. "Soms wordt je aangetrokken door de onweerstaanbare glamour en kwaliteiten van Ronaldo. Hij is natuurlijk ook één van de allerbesten ooit. Maar één titel en één Champions League in zijn Madrid-jaren... dat moet hem frustreren."

Manchester United kan Cristiano Ronaldo beter niet terughalen

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties