Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United laat Edwin van der Sar en Marc Overmars met rust

Laatste update:

Na het afscheid van manager Sir Alex Ferguson en directeur David Gill in de zomer van 2013 werd vicevoorzitter Ed Woodward voor een groot deel verantwoordelijk voor de transferzaken. Het was de afgelopen jaren echter al duidelijk dat er nieuwe functies gecreëerd zouden worden om daar verandering in te brengen. Met name over de positie van football director werd in het afgelopen jaar veel gespeculeerd. De namen van Marc Overmars en Edwin van der Sar, respectievelijk directeur voetbalzaken en algemeen directeur van Ajax, passeerden regelmatig de revue in de Engelse kranten. Ook Murtough werd genoemd als kandidaat en uiteindelijk is de keuze op hem gevallen. Hij was sinds 2016 werkzaam als hoofd van de jeugdopleiding bij Manchester United en is daardoor mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van spelers als Scott McTominay, Marcus Rashford en Mason Greenwood. In 2018 ontfermde hij zich tevens over de samenstelling van het nieuwe vrouwenelftal van Manchester United en daarmee zette hij zichzelf in de schijnwerpers als potentiële nieuwe football director.

Murtough gaat nauw samenwerken met trainer Ole Gunnar Solskjaer. "Dit is een mooie tijd voor iedereen bij Manchester United. Het gaat goed met het eerste elftal, de jeugdopleiding en het vrouwenteam en er is nog voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling. Het is een voorrecht om deel uit te maken van dat proces", vertelt de nieuwe clubdirecteur. "Het is een eer om leiding te geven aan het voetbalgedeelte en om samen te werken met Ole, Casey (Stoney, trainer van de vrouwentak, red.) en de geweldige mensen die toegewijd zijn aan het succes van deze club." Vicevoorzitter Woodward vindt dat Manchester United de juiste kandidaat heeft uitgekozen. In zijn ogen slaagt de club er steeds beter in om talenten te integreren in het eerste elftal en heeft Murtough daar een cruciale rol in gespeeld. "Deze nieuwe functie is een natuurlijk gevolg van zijn leiderschapskwaliteiten en zijn jarenlange ervaring."

Fletcher gaat 'nauw samenwerken met Murtough', zo schrijft Manchester United, om 'technische input en te verschaffen voor en richting te geven aan alle voetbalgerelateerde gebieden'. De voormalig middenvelder, die tussen 2003 en 2015 voor the Red Devils uitkwam, gaat zich richten op een 'langetermijnvisie voor het ontwikkelen van spelers en ploegen', met speciale aandacht voor de connectie tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal. Hij maakte sinds januari deel uit van de technische staf van Solskjaer en promoveert dus ook binnen de club. "Het is mooi om terug te zijn bij de club en ik ben verheugd met deze nieuwe rol. We slaan een goede richting in. Ik zie ernaar uit om te blijven samenwerken met Ole en zijn technische staf, en nu ook met John, om jonge spelers te laten doorbreken en het voetbalgedeelte van de club verder te ontwikkelen."

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
18
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
2
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
31
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties