Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United laat ontslagen Moyes zeer gefrustreerd achter'

Laatste update:

Moyes heeft er begrip voor dat hij verantwoordelijk wordt gehouden voor de sportieve malaise. Manchester United staat momenteel zevende, verzamelde nimmer zo weinig punten in de Premier League, doet komend seizoen niet mee aan de Champions League en het is nog maar de vraag of men deelname aan de Europa League afdwingt. In de voorgaande maanden had hij echter intern diverse malen laten weten dat er alleen een kampioenselftal zou ontstaan als er een grondige renovatie zou plaatsvinden. Moyes haalt nu de transferzomer echter niet en daar baalt hij heel erg van, zo klinkt het.

Moyes had al snel door dat sommige spelers na het Sir Alex Ferguson-tijdperk moeite hadden met zijn werkwijze. Van 'vader-zoon-relaties' die zijn voorganger met zijn voetballers had, was onder Moyes geen sprake. De Schot was blij met wat hij op het trainingsveld van Carrington zag, maar in wedstrijden vielen de prestaties vaak tegen. De verwachting is dat Louis van Gaal de nieuwe manager van Manchester United wordt en dat de club tal van spelers zal uitzwaaien en aantrekken.

De zomerse transferperiode van vorig jaar was één groot fiasco. Cesc Fabregas, Ander Herrera en Leighton Baines kwamen allen niet en uiteindelijk kwam men in de slotseconden met Marouane Fellaini op de proppen. Voor de Belgisch international werd de hoofdprijs aan Everton betaald, maar hij heeft nog niet aan de verwachtingen kunnen voldoen.

Manchester United had David Moyes nog een seizoen moeten gunnen

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties