Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United liet sensatie van Bayern München lopen voor twee miljoen'

Laatste update:

Scouts van Manchester United hadden Davies al heel vroeg in de gaten, waardoor the Red Devils als een van de eerste Europese topclubs belangstelling toonden voor zijn diensten. Davies, die tegenwoordig als vleugelverdediger bij Bayern speelt, werd geboren in een vluchtelingenkamp in Ghana en verhuisde op jonge leeftijd naar Canada, waar hij via Edmonton Internationals en Edmonton Strikers in de jeugdopleiding van Vancouver Whitecaps terechtkwam.

'Joker' (19) maakt diepe indruk in Duitsland: 'Hij kan de wereldtop bereiken'

Lees artikel

Al op vijftienjarige leeftijd maakte Davies zijn debuut in de Major League Soccer namens Vancouver Whitecaps. Op het moment dat Manchester United concrete belangstelling toonde voor de nu negentienjarige vleugelverdediger, vroeg de Canadese club een bedrag tussen de 1,8 en 2,7 miljoen euro. Manchester United wilde Davies in januari 2018 in eerste instantie een stage van twee weken laten lopen, om daarna een beslissing te nemen.

Vancouver Whitecaps zag echter niks in dit voorstel van Manchester United, temeer omdat Davies zich in dezelfde periode moest melden bij Canada Onder-23 voor een trainingskamp. Zodoende ketste een overstap van de zeventienvoudig Canadees international naar Engeland af. Davies ontwikkelde zich in een jaar vervolgens stormachtig en kreeg een jaar later alsnog zijn overstap naar Europa, toen Bayern München tien miljoen euro neertelde. Tot dusver speelde Davies 32 officiële wedstrijden voor der Rekordmeister.

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
28
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
470

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties