Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United lijdt uniek verlies in Stadium of Light

Laatste update:

Het begin van de wedstrijd had voor Manchester United niet veel slechter kunnen verlopen, want de ploeg van Louis van Gaal keek na drie minuten spelen al tegen een achterstand aan. Een op het oog ongevaarlijke vrije trap van Wahbi Khazri werd door niemand aangeraakt en stuiterde uiteindelijk via de rechterpaal achter David de Gea. Een paar minuten later had het ook zomaar 2-0 kunnen staan voor de thuisploeg, maar Jermain Defoe kreeg de bal na een goede aanname net niet tussen de palen.

Na deze moeilijke openingsfase ging United op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er na een half uur spelen ook bijna door een gevaarlijk schot van Juan Mata. Vito Mannone zat er echter goed bij en kon de bal keren. Acht minuten later werd de druk van de bezoekers Sunderland dan toch te veel: Mata schoot weer van binnen de zestien en Manonne redde in eerste instantie weer goed, maar Anthony Martial was attent en hij wipte de rebound uit een moeilijke hoek over de keeper heen.

Terwijl United voor de rust de druk opvoerde, was het Sunderland dat na de thee het beste uit de kleedkamer kwam. The Black Cats kwamen na tien minuten bijna weer op voorsprong, maar Blind kon een inzet van Defoe, op aangeven van Patrick van Aanholt, nog net blokken. Vijf minuten later ging Dame N'Doye alleen op de keeper af, maar De Gea kon zijn schot tegenhouden. De Spaanse keeper had daarna wel het antwoord op een tweede gevaarlijke vrije trap van Khazri en ranselde ook een schot van Lamine Koné uit zijn doel.

De ingevallen Depay had zichzelf tien minuten voor tijd een prachtig verjaardagscadeau kunnen geven, maar zijn schot miste kracht en richting. Aan de overkant was het vlak daarna wel raak: Khazri slingerde een corner voor het doel en Koné torende boven iedereen uit om raak te koppen. Zijn inzet werd nog geraakt door De Gea, die het eigen doelpunt op zijn naam kreeg. In de slotfase drong United weer aan en kreeg het via Depay nog een goede kans, maar tot doelpunten kwam de ploeg van Van Gaal niet meer.

Manchester United zou nu moeten breken met Louis van Gaal

Meer nieuws

Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
5
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
7
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties