Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United maakt akkoord met Everton over Lukaku officieel

Laatste update:

Manchester United en Everton kwamen eerder al een transfersom van liefst 85 miljoen euro overeen voor Lukaku, die een jaar geleden al uit was op een vertrek bij the Toffees. De Belgisch international werd nadrukkelijk met een terugkeer naar Chelsea in verband gebracht, maar uiteindelijk wordt hij op Old Trafford herenigd met José Mourinho. De aanvaller stond nog tot medio 2019 onder contract bij Everton. In maart weigerde hij zijn verbintenis te verlengen bij de club van trainer Ronald Koeman.

Lukaku stelde vorig jaar al dat hij geen problemen zou hebben met een hernieuwde samenwerking met Mourinho. Manchester United is de vierde Engelse club voor Lukaku, die al op jonge leeftijd bij Anderlecht vertrok. Hij tekende in 2011 bij Chelsea, maar wist daar geen basisplaats af te dwingen. Na een verhuurperiode bij West Bromwich Albion werd hij in 2013 door Everton vastgelegd. Het afgelopen seizoen werd Lukaku achter Harry Kane (29 goals) met 25 treffers tweede op de topscorerslijst.

Lukaku moet bij United de opvolger worden van Zlatan Ibrahimovic, die deze zomer transfervrij vertrok uit Manchester. Voor de Europa League-winnaar is de Belg de tweede versterking na Victor Lindelöf, die voor 35 miljoen euro van Benfica overkwam. Lukaku is spoedig de duurste Belgische speler ooit. Hij is dan de opvolger van Kevin De Bruyne (74 miljoen euro), die in 2015 VfL Wolfsburg verruilde voor Manchester City. De duurste speler ooit is United-middenvelder Paul Pogba (105 miljoen euro).

Romelu Lukaku gaat slagen bij Manchester United

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties