Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93

Laatste update:

Bijzonderheden:


Kökçü opende de score tegen de nummer elf van Portugal na ruim een half uur spelen. Na een vlotte counter legde Casper Tengstedt terug op de middenvelder, die vervolgens hard raak schoot van binnen het strafschopgebied. Voor de voormalig Feyenoorder was het alweer zijn achtste doelpunt van dit seizoen in de Liga Portugal.

Het doelpunt van Kökçü leek voldoende te zijn voor drie punten. Benfica incasseerde in de derde minuut van blessuretijd alsnog de gelijkmaker. De strafschop was een prooi voor Costinha, die daarmee in extremis een punt redde voor de thuisclub. Benfica, waar David Neres ontbreek wegens een blessure, eindigt het seizoen als tweede en mag zich opmaken voor de voorronde van de Champions League. Daarin stuiten de Portugezen wellicht op de nummer drie van Nederland, FC Twente.

Rio Ave - Benfica 1-1


34' 0-1 Orkun Kökçü (assist: Casper Tengstedt)
90+3' 1-1 Costinha (strafschop)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
11
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
9
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
20
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
26
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
401
Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties