Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United reist ondanks nederlaag af naar Wembley voor bekerfinale

Laatste update:

Ondanks de weinig hoopgevende uitgangspositie die Hull had overgehouden aan de heenwedstrijd op Old Trafford, weigerde de ploeg van Marco Silva bij voorbaat de handdoek te werpen. The Tigers begonnen vol goede moed aan het treffen en slaagden er nog in de eerste helft in de spanning volledig terug te brengen in het tweeluik. Maros Rojo beging in zijn eigen strafschopgebied een overtreding op Harry Maguire, waarna Huddlestone David de Gea verschalkte vanaf de stip.

United maakte een bijzonder tamme indruk in het eerste bedrijf, maar was op slag van rust plots dicht bij de gelijkmaker. Zlatan Ibrahimovic troefde Michael Dawson af, waarna hij zijn geluk beproefde op twintig meter van het doel van Hull. Het schot van de Zweedse spits werd echter gepareerd door doelman David Marshall.

Halverwege het tweede bedrijf zouden the Red Devils de score alsnog nivelleren. Marcus Rashford stormde het strafschopgebied van Hull binnen, waarna Huddlestone de rappe aanvaller met een uiterste krachtinspanning een halt toeriep. De doelpuntenmaker bracht de bal met een sliding echter bij Pogba. De Fransman duwde het leder vervolgens met de buitenkant van de voet richting de verre hoek en leek de spanning zo uit de ontmoeting te halen. Hull gaf zich echter niet gewonnen en tekende in de slotfase nog voor de 2-1 via Oumar Niasse, maar verder zou de thuisploeg niet meer komen.

League Cup
Hull City
2 - 1
Manchester United
Wint Manchester United de EFL Cup?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
3
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
2
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties