Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United reserveert tachtig miljoen euro

Laatste update:

Newcastle United heeft het voorzien op Adama Diakhaby. De talentvolle linksbuiten van Stade Rennes tekende onlangs nog een contract tot medio 2019. (l’Équipe)

Manchester United is bereid om tachtig miljoen euro te betalen voor James Rodríguez. De middenvelder zou een transferverzoek hebben ingediend bij Real Madrid. (Mediaset)

Vincent Marcel gaat OGC Nice verlaten. De rechtsbuiten heeft de vijfjarige aanbieding van Tottenham Hotspur geaccepteerd en het is nu wachten op witte rook. (Foot Mercato)

Napoli is akkoord met Girondins Bordeaux. De club uit de Serie A neemt linksbuiten Adam Ounas, die voor vijf jaar gaat tekenen, voor tien miljoen euro over van de Fransen. (RMC)

Lorenzo Callegari heeft een aanbieding ontvangen van Zenit Sint-Petersburg. De jonge middenvelder heeft nog geen duidelijkheid of hij bij Paris Saint-Germain kan blijven. (Foot Mercato)

Jay Rodriguez gaat in gesprek met West Bromwich Albion. De spits was in de voorbije twee transferperiodes al dicht bij een transfer en nu lijkt het er dan echt van te komen. (Express & Star)

Denk jij dat James Rodríguez volgend seizoen nog voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

Julián Carranza rondt overstap af en is officieel speler van Feyenoord
10
Chelsea bereikt akkoord en betaalt 35 miljoen euro om middenvelder los te weken
2
Oostenrijkse voetbalbond komt met slecht nieuws over Gernot Trauner
2
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Barcelona lijkt twee grote namen uit te zwaaien, maar verwijdert berichtgeving
9
Peter Hyballa heeft nieuwe klus als hoofdtrainer te pakken: club nummer 12
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties