Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United richt pijlen op wereldkampioen als opvolger De Gea'

Laatste update:

Lloris, wereldkampioen met Frankrijk in 2018, is sinds 2012 verbonden aan Tottenham en met het einde van zijn contract in Noord-Londen in zicht is het niet onwaarschijnlijk dat de sluitpost deze zomer van club wisselt. Gebeurt dat niet, dan lopen the Spurs het risico dat Lloris over ruim een jaar gratis de deur uitloopt. Volgens The Sun heeft manager José Mourinho reeds drie mogelijke vervangers voor de Fransman geïdentificeerd: Dean Henderson (Manchester United), Sam Johnstone (West Bromwich Albion) en Nick Pope (Burnley). Johnstone ontving vorige week zijn allereerste uitnodiging van bondscoach Gareth Southgate voor de aankomende WK-kwalificatieduels van Engeland.

Henderson geniet bij Manchester United het vertrouwen van manager Ole Gunnar Solskjaer, die de doelman in de laatste zes wedstrijden van the Red Devils liet starten. In de Engelse media leeft echter de verwachting dat Henderson de club zal verlaten, mocht De Gea op termijn weer de voorkeur krijgen op Old Trafford. De keeper uit Spanje, wiens verbintenis nog ruim twee jaar doorloopt in Manchester, is één van de grootverdieners binnen de selectie van Solskjaer en zijn vertrek zou de financiële positie van de club al een stuk verbeteren, zo klinkt het.

Over de toekomst van De Gea gaan in Engeland al langere tijd geruchten, zeker ook vanwege enkele flaters eerder dit seizoen. Met Lloris hoopt de Engelse recordkampioen een stabiele factor binnen te halen, al is hij door L'Équipe ook al genoemd bij Paris Saint-Germain en Olympique Nice. De Franse krant weet tevens te melden dat Tottenham denkt aan Mike Maignan als eventuele opvolger van Lloris. De doelman van Lille OSC gaat normaal gesproken met Frankrijk naar het EK, al is hij geen basiskracht onder bondscoach Didier Deschamps. Zowel Lloris als Maignan moet Steve Mandanda voor zich dulden bij de regerend wereldkampioen.

Denk jij dat Hugo Lloris goed genoeg is voor Manchester United?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties