Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United schakelde hulp in van circusartiest: 'Het klinkt bizar'

Laatste update:

Butt werd eerder dit jaar aangesteld bij United als opvolger van Brian McClair. Al snel zag hij iets opvallends. "Ik zag spelers in onze jeugdopleiding die zichzelf niet goed kunnen bewegen. Ze weten niet hoe ze moeten vallen of rollen. Je moet bij ons het aantal schouder- en armblessures eens zien", zegt Butt in een interview met the Times. "Ikzelf ben misschien wel vijftien keer uit een boom gevallen en heb mezelf nooit bezeerd. Volgens mij is mijn zoon nog nooit in een boom geklommen. Je moteriek verbetert niet als je niet in bomen klimt, of niet aan basketbal, cricket of rugby doet. Ik speelde vroeg rugby, cricket, voetbal en basketbal."

Mobiele telefoons, spelcomputers en het internet zijn volgens Butt van negatieve invloed op de ontwikkeling van het lichaam van jongeren. "Het klinkt bizar, maar we hebben een man van het circus laten komen om de kinderen te vertellen hoe je door hoepels springt en hoe biomechanica werkt. We hebben ook een free runner laten komen die een parcour uitzette voor de jongens", aldus Butt.

-
Hoe eindigt Manchester United - Manchester City?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
0
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
4
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
19
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
5
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
4
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
125

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties