Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United slaat in blessuretijd toe en vervolgt perfecte reeks

Laatste update:

Hoewel de zege pas rijkelijk laat tot stand kwam, was die niet onverdiend te noemen. Na de winst van de Community Shield en de competitiezeges op Bournemouth en Southampton ging United zaterdag van meet af aan op jacht naar een nieuwe driepunter. Winnen in het KCOM Stadium zou betekenen dat the Red Devils voor het eerst sinds het seizoen 2011/12 hun eerste drie competitieduels stuk voor stuk winnend zouden afsluiten, maar Hull bleek een taaie tegenstander. De ploeg die Leicester City en Swansea City al het nakijken gaf verweerde zich goed en Tom Huddlestone schoot in de eerste minuten al een keer over.

De eerste serieuze poging van de wedstrijd was wel voor de bezoekers uit Manchester. Zlatan Ibrahimovic kopte net over na voorbereidend werk van Anthony Martial en liet de fans van Hull even sidderen. Daarna was Hull aan de overkant gevaarlijk via Robert Snodgrass, wiens vrije trap net naast ging. De beste mogelijkheden waren vervolgens weer voor United: Elin Jakupovic pakte een schot van Juan Mata, een schot van Wayne Rooney werd op de doellijn geblokt, Jakupovic zag een kopbal van Mata recht op zich afkomen en Ibrahimovic werkte de bal tot slot met de hak in het zijnet.

Na rust incasseerde Hull een domper, toen Snodgrass er al vroeg geblesseerd af moest en zijn plek afstond aan Shaun Maloney. Ahmed Elmohamady werd nadien nog wel een keer gevaarlijk, maar United drong meer en meer aan en had de beste kansen. Mourinho zag echter hoe Martial van afstand naast het doel trapte, hoe Pogba over mikte en hoe Ibrahimovic net naast schoot. De sterke Zweed legde twintig minuten voor tijd een keer van afstand aan voor een vrije schop, maar die brak in de muur al uiteen. De regen stroomde inmiddels met bakken neer en United zocht en zocht naar het gewenste gaatje.

Rashford kwam erbij voor Mata met de intentie iets te forceren en United bleef bovenliggend. Ook Henrikh Mkhitaryan mocht invallen, maar de Armeniër bleek niet de gouden wissel. Hull verdedigde met hand en tand en leek voldoende tijd te hebben gekregen om de 0-0 intact te houden, hetgeen door de fans als een zege gevierd zou worden. The Tigers bleven echter alsnog compleet gedesillusioneerd achter toen Rooney in minuut 91 aan de linkerkant versnelde, de achterlijn haalde en daar laag voorgaf naar het midden: daar tikte Rashford binnen voor de winst.

-
Manchester United heeft er alles aan gedaan om te winnen bij Hull City

Meer nieuws

Liverpool gebruikt komst Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstruc
14
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
4
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties