Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United slaat slag met nieuw meerjarig contract

Laatste update:

"Het is een eer dat ik mijn loopbaan bij Manchester United kan verlengen", stelt De Gea in een eerste reactie op de contractverlenging. "Ik denk dat ik hier nog steeds een hoop kan bereiken en ik geloof er heilig in dat Manchester United de traditie van succesvol zijn kan voortzetten, zodat de supporters worden beloond voor hun onvoorwaardelijke steun. Ze hebben mij altijd gesteund, in goede en slechte tijden." In de Italiaanse media verschenen onlangs berichten dat Juventus De Gea volgend jaar transfervrij wilde overnemen, maar door het nieuwe contract bij the Mancunians is dat niet langer mogelijk.

"David is een van de beste keepers ter wereld en een essentieel onderdeel van ons plan om Manchester United terug te brengen naar de top", aldus manager Ole Gunnar Solskjaer. "David weet wat het is om voor deze club uit te komen en hij is nog steeds hongerig naar succes. Ik hoop dat de samenwerking de komende jaren de nodige successen gaat opleveren."

The Guardian wist onlangs te melden dat De Gea met het nieuwe contract circa 320.000 euro per week gaat opstrijken, een bedrag dat ook wekelijks naar Paul Pogba wordt overgemaakt. De 28-jarige sluitpost werd in 2011 voor 21 miljoen euro overgenomen van Atlético Madrid, als vervanger van de gestopte Edwin van der Sar. De Gea veroverde in de afgelopen acht seizoenen met Manchester United onder meer de Engelse landstitel, FA Cup en de Europa League.

Goede zet van Manchester United?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties