Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United staat voor 'echt grote zomer': 'Het klinkt misschien wreed'

Laatste update:

Manchester United staat volgens Ince voor 'echt een grote zomer'. "Ik verwacht drie of vier nieuwe spelers op Old Trafford te zien", blikt de oud-middenvelder, tussen 1989 en 1995 actief bij Manchester United, alvast vooruit. "José Mourinho is zijn team aan het samenstellen. Hij noemde Luke Shaw laatst een speler van wereldklasse, maar heeft hem in het verleden ook afgebrand en genegeerd. Ik begrijp wat hij probeert te doen, namelijk Shaw een zetje geven, maar ik weet niet of het verstandig is om te zeggen dat hij van wereldklasse is. Het klinkt wreed, maar de linksbackpositie is ongetwijfeld een van de prioriteiten van José."

Matteo Darmian is volgens Ince 'allesbehalve indrukwekkend' en de oud-international van Engeland gelooft niet dat Mourinho in Shaw de oplossing ziet voor het probleem. "De naam van Danny Rose valt vaak en dat lijkt me een geweldige aanwinst. Als ik Mourinho was, zou ik hem proberen te halen", aldus Ince. "Je moet je bovendien afvragen hoe lang Antonio Valencia nog mee kan. Hij is dit seizoen fantastisch bezig en oogt nog altijd sterk en fit, maar hij is ook 32 jaar. Je kunt beter vroeg dan laat een extra optie hebben voor de rechtsbackpositie."

"Dit shockeert sommige mensen wellicht, maar ik denk dat Mourinho ook kijkt naar een nieuwe spits", vervolgt Ince. "Een ander type dan Romelu Lukaku, meer een soort fox in the box. Het ziet ernaar uit dat Zlatan Ibrahimovic helaas op weg is naar de uitgang, dus Mourinho zou wel een back-up kunnen gebruiken. De club heeft iemand nodig die dodelijk is voor het doel, een echte doelpuntenmaker." Volgens Ince moet Anthony Martial ook aan minuten blijven komen. "Dat is een van de meest getalenteerde spelers van de competitie en hij kan waarschijnlijk nog wel 25 procent beter worden. Hij is angstaanjagend goed."

Manchester United heeft behoefte aan meerdere nieuwe basisspelers

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
2
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
10
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
41
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties