Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United stelt harde eis in onderhandelingen met Real Madrid'

Laatste update:

Als Real niet bereid is om de verdediger de andere kant op te sturen, gaat de deal met De Gea dus ook niet door. Bovengenoemde media melden tevens dat United de hoop op een contractverlenging van de 24-jarige Spanjaard heeft opgegeven. De Gea ligt nog maar tot de zomer van 2016 vast en als hij blijft, gaat hij dus sowieso zijn laatste seizoen in op Old Trafford.

The Mancunians riskeren de zesvoudig international dus transfervrij kwijt te raken. Real zou al twee biedingen hebben uitgebracht op De Gea, eentje van maximaal 30 miljoen euro en een van 41 miljoen. De krant Marca schreef woensdag overigens nog dat als De Gea transfervrij naar Real verkast, hij van de Madrilenen een tekenbonus van vijf miljoen euro krijgt.

Dat United interesse heeft in de 29-jarige Ramos is overigens geen nieuws. Het rode voetbalbolwerk zou immers al een bod van 40,3 miljoen hebben uitgebracht, maar dat zou Real hebben afgeslagen. De 128-voudig international ligt nog tot de zomer van 2017 vast bij Real, maar zou ontevreden zijn over een contractvoorstel dat hem is gedaan. Het gaat Ramos volgens AS niet specifiek om geld, maar hij wil bij zijn nieuwe werkgever wel zijn huidige salaris van zes miljoen per jaar in stand kunnen houden. Cadena SER komt met een andere lezing en stelt dat Ramos per se tien miljoen per jaar wil kunnen verdienen.

Meer nieuws

Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
3
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
12
Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
11

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties