Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United stelt teleur in Leeds; héél korte invalbeurt Van de Beek

Laatste update:

Manchester United, dat slechts één keer verloor in de laatste acht uitduels met Leeds, begon met aanvallende intenties. In de tweede minuut vond Bruno Fernandes met een bekeken vrije trap het hoofd van Mason Greenwood. Diens kopbal was echter een makkelijke prooi voor doelman Ilan Meslier. In het vervolg van de eerste helft echter had de formatie van Solskjaer de nodige moeite met Leeds, dat hoog druk zette en Manchester United vaak dwong tot het spelen van de lange bal. Tien minuten voor het rustsignaal kreeg Stuart Dallas de mogelijkheid om de thuisploeg op voorsprong te schieten. Zijn knal in kansrijke positie kon doelman Dean Henderson evenwel niet verontrusten. In de slotminuut maakte Meslier een vrije trap van Marcus Rashford onschadelijk met een katachtige redding.

Vijf minuten na de hervatting smeekte Fernandes na een hoekschop van Luke Shaw om een strafschop. De Portugese spelmaker claimde onderuit te zijn gehaald door Ezgjan Alioski, maar de bal ging desondanks niet op de stip. Diezelfde Fernandes was na bijna een uur spelen het eindstation van een vlotte aanval van Manchester United, maar diens schot vloog naast het doel van het opgeluchte Leeds. Het spel golfde nu op en neer en aan de andere kant ging een inzet van Hélder Costa via Aaron Wan-Bissaka maar net over het doel van de bezoekers. Een kwartier voor tijd maakte Paul Pogba zijn entree, als vervanger van de moegestreden Daniel James. De Fransman moest voor nieuwe impulsen zorgen bij Manchester United.

De invalbeurt van Pogba leverde de nummer twee in de Premier League echter geen overwinning op in de slotfase. Manchester United bleef tot het laatste fluitsignaal vechten voor de drie punten en vier minuten voor tijd werd Rashford nog afgelost door Edinson Cavani. Drie minuten later maakte Fred nog plaats voor Van de Beek. Leeds hield echter stand en trok het verdiende punt over de streep. Manchester United staat na 33 Premier League-duels op 67 punten. Met nog vijf duels voor de boeg in competitieverband is de achterstand op koploper Manchester City tien punten.

De ploeg van manager Josep Guardiola, dat zondag aantreedt tegen Tottenham Hotspur in de finale van de EFL Cup, kan op zaterdag 1 mei een flinke stap zetten naar de landstitel, als er een bezoek wordt gebracht aan Crystal Palace. Mocht men zegevieren in Zuid-Londen en Manchester United een dag later verliezen van Liverpool, dan is het kampioenschap een feit voor de halvefinalist in de Champions League.

-
Terechte uitslag?

Meer nieuws

Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
0
Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG
3
AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
5
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
9
Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
1
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen in het geheim en delen huwelijksfoto's
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties