Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United stelt titelfeest van stuntploeg Leicester City nog even uit

Laatste update:

De neutrale voetbalsupporters lijken allemaal te hopen dat Leicester City kampioen wordt. Vorig seizoen nog knokkend tegen degradatie en dit voetbaljaar plots kampioen: dat zou een sprookje zijn en een aanwijzing dat het grote geld het niet per se hoeft te winnen in de voetballerij. Een van de producten van het grote geld, de peperdure Anthony Martial van Manchester United, zette de thuisclub echter wel op 1-0. De Fransman tekende op fraaie wijze voor de vijftiende van het seizoen.

Met David de Gea in het doel, volgens velen de beste keeper van de Premier League, leek Manchester United gerust op zoek te kunnen gaan naar meer doelpunten. Het was echter snel weer gelijk: aanvoerder Wes Morgen kopte op aangeven van Danny Drinkwater hard binnen. Veel kansen waren er verder niet, alleen Jesse Lingard miste een dot van een kans namens Manchester United, maar de spanning vergoedde uitermate veel.

Leicester City leek een gelijkspel wel prima te vinden en de ploeg van Ranieri meldde zich niet vaak meer voor de neus van De Gea. In de slotfase kreeg Drinkwater nog een rode kaart; in de score kwam mede door een vrije trap in de muur van Memphis Depay geen verandering meer (1-1). Als Tottenham Hotspur maandag niet wint bij Chelsea, is Leicester City alsnog kampioen. Winnen the Spurs wel, dan kan Leicester City het zelf nog afmaken tegen Everton of Chelsea.

-
Ik hoop dat Leicester City de titel pakt

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
58
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
12
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties