Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United volgt Mertens op de voet, 28 miljoen is niet veel'

Laatste update:

"Manchester United volgt de situatie van Mertens op de voet. Hij was een onderschatte speler totdat hij als spits aan de slag ging. Nu hij een 'echte nummer negen' is, houden de grote clubs hem scherp in de gaten, aangezien zijn clausule van 28 miljoen euro een lage transfersom is, zelfs voor iemand van dertig jaar oud", legt voormalig sportief directeur van i Partenopei Pierpaolo Marino uit aan Tuttosport.

Mertens zette in mei van dit jaar zijn krabbel onder een nieuw contract dat hem tot medio 2020 aan Napoli verbindt, maar liet daar wel een clausule van 28 miljoen euro voor buitenlandse clubs in opnemen, zo gaf voorzitter Aurelio De Laurentiis eerder al aan. Als een Italiaanse club een poging wil doen om de aanvaller over te nemen, geld die gelimiteerde transfersom niet.

Wat Marino betreft zou er voor Mertens ook geen reden zijn om een binnenlandse overstap te maken, aangezien hij denkt dat de Napolitanen dit seizoen weleens kampioen van Italië zouden kunnen worden: "Dit kan het jaar van de Blauwen worden. Maar niet omdat Juventus verzwakt is, maar omdat Napoli beter is geworden."

Denk jij dat Dries Mertens wil vertrekken bij Napoli?

Meer nieuws

Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
1
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties