Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United wint opnieuw met miniem verschil

Laatste update:

De zege kwam United en Van Gaal wel toe, maar echt overtuigend was het andermaal niet. Van Gaal mocht dit seizoen weer riant de portemonnee trekken om zijn team op verschillende posities aan te sterken, maar het oogde nog niet als een geslepen geheel in Birmingham. De verdediging was het sterkst, met Luke Shaw en Chris Smalling als sterke schakels. Aanvankelijk zouden the Villans en the Red Devils elkaar zaterdag pas treffen, maar die dag vindt er in het nabijgelegen Walsall een mars voor de English Defence League plaats

De politie kwam mankracht tekort om bij beide evenementen te zijn en vroeg daarom of de wedstrijd verplaatst kon worden: dat lukte. Aston Villa en United speelden nu dus op een minder prominent tijdstip tegen elkaar, maar dat maakte de ontmoeting niet minder interessant. Memphis Depay mocht opnieuw in de basis beginnen en oogde gretig, maar had het geluk niet aan zijn zijde in zijn eerste uitwedstrijd in de Premier League. De flankaanvaller stond aan het einde van een goede aanval in minuut negen, maar gaf toen een te zwakke bal naar het midden en dus was de kans verkeken.

Later probeerde hij Morgan Schneiderlin te bedienen met een vrije schop, maar die was iets te scherp voor de Fransman. Even daarna ketste een bal af en joeg Depay door, maar vloog Brad Guzan zijn doel uit en voorkwam hij met de voeten dat Depay iets met de bal kon doen. Juan Mata en Januzaj tekenden uiteindelijk voor de 0-1 na een prima combinatie. De Spanjaard speelde in op de vrijstaande Belg, die Micah Richards knap uitkapte en daarna inschoot. Via het lichaam van Ciaran Clark en de binnenkant van de paal ging de bal erin en was de voorsprong voor United een feit.

Die goal was het hoogtepunt voor de meegereisde bezoekers, die verder niet verwend werden. Wayne Rooney was zo goed als onzichtbaar, Depay had het ook niet en Mata was de enige die creativiteit toonde. United kwam goed weg toen Matteo Darmian tegenstander Richards duidelijk vasthield bij een hoekschop, maar er niet voor bestraft werd. Even daarvoor had Smalling een voorzet van Jordan Amavi onschadelijk gemaakt. Jordan Ayew toonde ook dreiging, maar schoot naast het doel van Sergio Romero: hij kreeg weer de voorkeur boven David de Gea omdat die er met zijn hoofd nog altijd niet bij is, volgens Van Gaal.

Romero had een kopbal van Gabriel Agbonlahor te pakken en had ook een schot van diezelfde spits beet. Depays voorlaatste kans kwam in minuut zeventig bij een dood spelmoment: de Oranje-international schoot echter over het doel van Guzan. Depay toonde zich nog eenmaal bij een mooie pass van Mata, maar maakte de 0-2 niet. Voor de laatste tien minuten kwam Ashley Young erbij als zijn vervanger. Zes uit twee is zoals Van Gaal het hoopte, maar het spel is nog niet overtuigend. Nu wacht de thuiswedstrijd tegen Club Brugge in de laatste voorronde van de Champions League.

-
Denk jij dat Manchester United ook van Club Brugge zal winnen?

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties