Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United zet hoog in: 'We willen de 'Class of 92' evenaren'

Laatste update:

Op dit moment staat Manchester United tweede in de Premier League en is de club enkel nog in de race voor de FA Cup. Als het aan Lingard ligt, worden in de komende seizoenen veel meer prijzen gepakt. "We willen nieuwe geschiedenis schrijven. Als je ziet wat Paul Scholes, David Beckham, Gary Neville etcetera hebben gepresteerd, is het alleen maar logisch dat spelers als ik, Marcus en Paul dat proberen na te bootsen en prijzen te pakken", vertelt Lingard aan Football Focus.

"Zij kwamen tegelijkertijd uit de jeugdopleiding, maar in mijn jeugdploeg is iedereen zijn eigen gevolgd. Met Marcus hebben we wel een kind van de club en Paul liep hier al op zijn zestiende rond. We willen hun prestaties evenaren", vervolgt de aanvaller, die Engeland vorige week vrijdag voorbij het Nederlands elftal hielp (0-1). Hij hoopt mee te mogen naar het WK. "We hebben nog veel wedstrijden te gaan met Manchester United en dat is het belangrijkste. Ik moet hier mijn taken uitvoeren en dan zien we wel wat er gebeurt."

Denk je dat Manchester United binnen twee seizoenen kampioen wordt?

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties