Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United zwaar gehavend naar Parijs voor return tegen PSG

Laatste update:

De negentienjarige Chong maakte afgelopen zaterdag al zijn debuut in de Premier League. Vlak voor tijd kwam hij tegen Southampton binnen de lijnen als vervanger van Marcus Rashford. De ex-jeugdspeler van Feyenoord mag woensdag hopen op zijn debuut in de Champions League. Chong is niet het enige talent dat door manager One Gunnar Solskjaer mee naar Parijs is genomen. Aanvaller Mason Greenwood (17) en middenvelder James Garner (17) zitten bij de selectie. Laatstgenoemde zit bij de selectie door de afwezigheid van Paul Pogba, die in de thuiswedstrijd twee keer geel kreeg.

Manchester United moet het verder doen zonder de geblesseerden Alexis Sánchez, Juan Mata, Matteo Darmian en Phil Jones. Zonder verschillende belangrijke krachten moet het team van Solskjaer in het Parc des Princes een 2-0 achterstand wegpoetsen. Drie weken geleden waren doelpunten van Presnel Kimpembe en Kylian Mbappé de Engelse topclub te machtig. Solskjaer weet dat het moeilijk wordt om de kwartfinales te bereiken, maar houdt hoop. "We hebben dit seizoen geweldig gepresteerd op vreemde bodem. We leggen ons er niet bij neer. We weten dat het niet makkelijk wordt, want PSG heeft ook op Old Trafford goed gespeeld. Het is daarom een grote uitdaging voor ons."

Volledige selectie Manchester United voor duel met PSG: De Gea, Romero, Grant; Bailly, Dalot, Lindelöf, Rojo, Shaw, Smalling, Williams, Young; Fred, Garner, Gomes, McTominay, Pereira; Chong, Greenwood, Lukaku, Rashford.

-

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
4
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties