Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mancini boekt eindelijk zege; fans Inter zijn duidelijk over Balotelli

Laatste update:

Inter behaalde zeventien punten in de eerste twaalf speelronden en kent daarmee zijn slechtste seizoensstart sinds 1994/95. De negatieve spiraal werd echter doorbroken in Verona en Mateo Kovacic zette de gasten na achttien minuten op het juiste spoor. De Kroaat schoot de bal van dichtbij binnen, nadat Alessandro Gamberini er niet in slaagde om een voorzet van Yuto Nagatomo weg te werken. Het had echter niet veel gescheeld of Chievo had de score geopend in het eigen Stadio Bentegodi: Alberto Paloschi kopte de bal van twee meter echter recht op Samir Handanovic.

Chievo was na de 0-1 op achtervolgen aangewezen en kwam voor rust nog tweemaal dicht bij de gelijkmaker, maar Handanovic dook een acrobatische omhaal van Riccardo Meggiorini uit de hoek en een voorzet van Gennardo Sardo belandde op de lat. Internazionale maakte in de tweede helft opnieuw een vroege goal, want na 55 minuten volleerde Andrea Ranocchia knap binnen na een voorzet van Danilo D'Ambrosio. Chievo zette nog alles op alles om nog een gelijkspel te behalen, maar het team van Rolando Maran kon niet voorkomen dat er na vijf wedstrijden een einde kwam aan de ongeslagen status.

Chievo beëindigde het duel zelfs met tien man, want Inter-huurling Rubén Botta kreeg een gele kaart na een slaande beweging in het gezicht van Zdravko Kuzmanovic en omdat hij bleef protesteren, kreeg hij er nog een. De supporters van Inter zullen blij zijn met de drie punten, maar zullen ongetwijfeld hopen op vers bloed in januari. Op Mario Balotelli zitten zij echter niet te wachten. In het begin van het duel met Chievo klonk er vanuit het uitvak immers Wij moeten Balotelli niet. De spits van Liverpool wordt de laatste dagen steevast in verband gebracht met een terugkeer naar Giuseppe Meazza.

-
Een terechte uitslag?

Meer nieuws

FC Utrecht maakt de balans op: zoveel stadionverboden deelde de club al uit
8
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
22
Directeur Saudi Pro League trekt uiterst pijnlijke conclusie over Henderson
18
Vriendin Tommy St. Jago verkozen tot mooiste spelersvrouw van 2024
0
Messi verliest voor het eerst in 1,5 jaar een wedstrijd waarin hij scoort
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties