Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mancini erkent miljoenentransfer Kovacic: 'Dit is echt heel jammer'

Laatste update:

"We vinden het heel jammer, van mijn persoon tot aan de spelers tot aan de voorzitter, maar we moeten Kovacic verkopen. Dit in verband met de regelgeving van de Financial Fair Play", zo stelde Mancini. "De verkopen van Xherdan Shaqiri (naar Stoke City, red.) en Kovacic zullen ons hopelijk in staat stellen om ons in de toekomst te versterken op de posities waar dat nodig is. Of ik teleurgesteld ben? Het is echt heel jammer, maar helaas zijn er regels die nageleefd moeten worden en dus moesten we wel wat doen."

"Dit houdt niet in dat we niet in staat zullen zijn om een kwalitatief goede selectie neer te zetten", benadrukte Mancini. "Nu zullen we in staat zijn om andere dingen te doen. Een middenvelder en een back? We zullen zien." Real Madrid-trainer Rafael Benitez is al jaren zeer gecharmeerd van Kovacic, die sinds januari 2013 in Milaan onder contract staat. Inter ontvangt naar verluidt een vast bedrag van 28 miljoen euro en maximaal 7,5 miljoen euro aan variabele bedragen: 2,5 miljoen euro als Kovacic twintig duels als Merengue speelt en vijf miljoen euro als de Kroatisch international veertig duels achter de rug heeft.

Een onnodige aankoop van Real Madrid

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
11
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
158

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties