Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mancini komt aanvallers tekort en verrast met oproep voor geboren Argentijn

Laatste update:

Retegui is een 23-jarige geboren Argentijn die nooit in Italië heeft gevoetbald. Wel beschikt hij over de Italiaanse nationaliteit, omdat hij een oma heeft die uit dat land komt. Daardoor was een oproep mogelijk. "We hebben hem een tijd gevolgd", onthult Mancini in gesprek met DAZN. "Hij is een jonge jongen die nu twee jaar basisspeler is in de Argentijnse competitie. Hij heeft kwaliteiten die wij tekortkomen. We dachten dat hij niet zou willen komen, maar hij zei onmiddellijk 'ja', dus hebben we hem opgeroepen." Mancini kent de nodige zorgen in de voorhoede. Zo is Ciro Immobile geblesseerd, keert Gianluca Scamacca terug van een blessure en is Giacomo Raspadori wisselspeler. "We hebben niet veel opties."

Retegui heeft bewust nog niet van zich laten horen. Zijn vader stond La Gazzetta dello Sport al wel te woord. "Hij is heel blij, trots en enthousiast. Vroeger, toen hij kind was, speelde hij in de jeugdopleiding bij River Plate als middenvelder voor de defensie. Dat deed hij tussen zijn negende en veertiende. Hij ging toen weg, omdat hij ook zeer geïnteresseerd was in veldhockey. Hij maakte ook deel uit van het nationale jeugdteam. Tot zijn vijftiende beoefende hij beide sporten, tot hij werd 'herontdekt' door een scout van Boca, die hem ervan overtuigde om te voetballen." Van een oproep voor Argentinië is het nooit gekomen. "Het Onder 19-team heeft hem in 2018 eens opgeroepen voor een Zuid-Amerikaans toernooi. Dat is het."

Retegui sloot in 2016 aan bij Boca Juniors. De aanvaller speelde sindsdien slechts één duel voor Boca, omdat hij werd verhuurd aan achtereenvolgens Estudiantes, Club Atlético Talleres en Club Atlético Tigre. Bij laatstgenoemde club maakt hij dit seizoen indruk door zes keer het net te vinden in zeven wedstrijden. Tigre heeft een optie in het huurcontract om vijftig procent van zijn rechten aan het einde van het seizoen over te nemen. Udinese wilde Retegui in januari overnemen, maar de aanvaller gaf toen de voorkeur aan een langer verblijf bij Tigre. In de wandelgangen wordt AC Milan genoemd als mogelijke nieuwe bestemming.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
3
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
8
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
3
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
17
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties