Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mancini opvallend kritisch: 'Hij moet ieder seizoen iets winnen met City'

Laatste update:

Hoewel hij de club zelf in vier seizoenen dus 'maar' drie prijzen bezorgde, is Mancini van mening dat City nu beneden zijn kunnen presteert. "Ik denk dat Pellegrini geluk heeft gehad, toen hij arriveerde. Hij kreeg meteen een sterk elftal om mee te werken en kreeg de kans er nog wat goede spelers bij te halen. Manchester City is in staat ieder jaar een prijs te pakken, op z'n minst kans te maken. Het kan, het moet ook eigenlijk ieder jaar raak zijn."

Het is nog maar de vraag hoe het seizoen 2014/15 zal eindigen voor Manchester City. In de FA Cup werd men geëlimineerd door Middlesbrough en in oktober eindigde het verblijf in de Capital One Cup al. In de competitie kijkt men tegen een achterstand van zes punten aan op Chelsea, dat bovendien nog een wedstrijd tegoed heeft. Woensdagavond moet er in Camp Nou een 1-2 verlies tegen Barcelona goedgemaakt worden.

Mancini denkt desondanks dat City gewoon de beste club in Engeland is. "Ze staan nu tweede, achter Chelsea, maar het beste team is toch Manchester City. In de Premier League kan het tot de laatste dag spannend zijn. Ik denk dat ze gewoon moeten blijven geloven dat ze nog kans maken op de landstitel", zegt de Italiaan in gesprek met CNN. Zelf werd hij in het seizoen 2011/12 pas in de laatste minuut, op de allerlaatste speeldag, kampioen van Engeland.

-
Vind jij dat Roberto Mancini terecht kritisch is op Manuel Pellegri?

Meer nieuws

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
7
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
53
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
14
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties