Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manier waarop hij affaire Younes heeft uitgelokt, helpt hem niet'

Laatste update:

De oud-spits denkt juist dat Ten Hag degene was die fout zat door Younes te vragen een paar minuten voor tijd in te vallen en noemt dat een 'totaal gebrek aan inlevingsvermogen': "Younes is misschien een zeikerdje, maar die jongen zit in een moeilijke fase, is zijn basisplaats kwijt bij Ajax, het zicht op het WK met Duitsland is ernstig vertroebeld en hij wordt bijna dagelijks geconfronteerd met een hoop heisa rond die afgeketste transfer naar Napoli", legt hij uit in zijn column in De Telegraaf.

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Kieft is van mening dat Ten Hag juist met Younes om de tafel had moeten gaan zitten, begrip had moeten tonen en moeten zeggen dat hij hem niet voor twee minuten het veld in had moeten sturen: "En dat hij dat desondanks niet had mogen weigeren. Je stelt dat je hem een volgende keer uit de selectie gooit en gaat over tot de orde van de dag."

Ten Hag stelde zich volgens Kieft echter hard op omdat de trainer van Ajax bang was voor aantasting van zijn autoriteit. De voormalige aanvaller van de Amsterdammers noemt de verbanning van Younes echter 'laf' en denkt dat Ten Hag op deze manier het tegenovergestelde bereikt: "De manier waarop hij de hele affaire Younes heeft uitgelokt, helpt hem niet om snel grip te krijgen op Ajax en de spelers."

Ben jij het eens met Wim Kieft?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties