Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manu wijst geruchten resoluut van de hand: 'Al voel ik wel iets aparts'

Laatste update:

Manu zou het mooi vinden om in de laatste vier speelronden de dubbele cijfers nog aan te tikken. Met drie goals in de laatste twee wedstrijden, tegen AZ en Willem II, is hij goed op weg. Het belang van Feyenoord staat echter voorop, verzekert de aanvaller. "Maar natuurlijk zit het in mijn hoofd. Ik zit in een lekkere fase, kom veel in scoringspositie. En dan weet ik ook dat het rendement nog omhoog moet", zegt Manu in het Algemeen Dagblad.

Zijn trefzekerheid bij Feyenoord heeft ervoor gezorgd dat er geruchten de ronde deden, over Manu's keuze aangaande een interlandloopbaan. Ghanese media stelden dat de aanvaller graag zou willen uitkomen voor the Black Stars en de knoop al zou hebben doorgehakt. Daar is echter niets van waar, zegt Manu zelf. "Het is allemaal onzin, ik heb nog helemaal geen keuze gemaakt. Al voel ik wel iets aparts bij Ghana, hoor. In december was ik er, ontmoette ik jongens als Sulley Muntari van AC Milan. Dat was echt mooi."

Elvis Manu kan het beste kiezen voor een interlandloopbaan bij...

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
7
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties