Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

María Morán: 'Jasper Cillessen heeft me bedreigd en hij maakte me erg bang'

Laatste update:

Begin februari maakte Morán al bekend aangifte te hebben gedaan tegen Cillessen vanwege abandono familiar (vrij vertaald: het in de steek laten van de familie). Afgelopen woensdag, Internationale Vrouwendag, maakte de journaliste van Gol TV van de gelegenheid gebruik om Cillessen publiekelijk tot de orde te roepen en meerdere details te onthullen over hun verstandhouding.

"Mama heeft lang moeten zwijgen om de strijd van de machtige mannen te winnen. De mannen die denken dat je met geld alles kan kopen", zo gebruikte Morán haar dochter als hoofdpersoon in de openingszinnen van haar statement. "Ik ben bedreigd door mensen die dachten dat ze het recht hadden om over jouw leven te beslissen. Ik heb mijn mond moeten houden, ik heb mijn stem niet kunnen verheffen uit angst om mijn baan te verliezen, uit angst om jou te verliezen..."

In gesprek met de Story komt Morán met details over de moeilijke periode die zij zou hebben doorstaan, mét en zónder Cillessen. "Hij maakte me erg bang. Ik moest abortus van hem plegen. Als ik dat niet zou doen, zou hij privéfoto's en- video's van mij openbaar maken. Ik mocht ook niet met de media praten. Hij zou me moeten bedanken, omdat ik twee jaar heb gezwegen. Een man die nooit naar zijn dochter heeft gevraagd, zelfs niet toen ze met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis lag, verdient geen enkel respect. Hij wist dat zijn dochter erg ziek was en in het ziekenhuis lag, maar kennelijk kon hem dat niets schelen", aldus Morán.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties