Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maradona blijft weg van training; zaakwaarnemer klaart lucht met tweet

Laatste update:

"Maradona heeft zijn continuïteit bij Dorados reeds in orde gemaakt en blijft dit seizoen de trainer van het team. Na enkele medische testen in Argentinië zal hij zich voor de training op de campus melden", reageert de zaakwaarnemer van Pluisje in een tweet. Het lijkt er dus op dat de 58-jarige Maradona zijn contract binnenkort gaat verlengen.

Bij het duel met Celaya zal Maradona waarschijnlijk nog niet aanwezig zijn en in dat geval neemt José Maria Pancho Martinez de honneurs waar. Maradona is sinds september de trainer van Dorados en liep op een haar na het kampioenschap van de Apertura-competitie mis. In de finale, die over twee duels werd gespeeld, bleek Atlético San Luis te sterk.

Los Dorados hebben nog wel een kans om promotie af te dwingen. Als zij de Clausura, het tweede deel van de Ascensco MX-competitie, weten te winnen, dan moeten zij met opnieuw San Luis uitmaken wie promoveert naar de Liga MX. Maradona zat va

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties