Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maradona: 'Ronaldo kan niet zoals Messi langs vijf spelers dribbelen'

Laatste update:

"Messi is de nummer een, daarachter komen Cristiano, Neymar, Mario Balotelli en misschien nog een andere speler", laat Maradona optekenen in La Gazzetta dello Sport. "Er is echter een groot verschil tussen Messi en Ronaldo. Misschien kan CR7 beter schieten, maar hij kan niet langs vijf spelers dribbelen zoals Messi dat wel kan. Ik hoop dat hij een succesvol WK kent, al zal dat niet meevallen met Spanje en Brazilië."

"Hij heeft een uitstekend WK 2010 gespeeld, hoewel hij erg veel kritiek heeft gekregen. Toen Argentinië werd uitgeschakeld was iedereen over hem aan het zeuren", aldus Maradona, die destijds bondscoach van de nationale ploeg was. "De kritiek op Messi was oneerlijk, hij had gewoon weinig geluk."

Meer nieuws

Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
28
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties