Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maradona: 'Vertel Cristiano dat hij normaal moet doen, ik denk aan Cruijff'

Laatste update:

"Wie wel de beste speler ooit is? Dan denk ik aan Alfredo Di Stéfano en Johan Cruijff", vervolgt Maradona in gesprek met AS. Volgens de oud-topvoetballer komen daarna pas spelers als Ronaldo en Lionel Messi. Laatstgenoemde mist volgens Maradona een belangrijke kwaliteit. "Messi is niet in staat om twintig spelers toe te spreken en te motiveren, zoals ik deed. Hij zou zeggen: 'Wat willen jullie me vragen, jongens?'"

Hoewel hij Ronaldo niet de beste voetballer ooit vindt, is Maradona wel gecharmeerd van de Portugees. "Als het team hem nodig heeft, dan staat hij er. Na del flaco (de magere, red.) Johan Cruijff hadden niet veel spelers die kwaliteit. Cruijff speelde door tot hij erbij neerviel", memoreert Maradona. Hij betreurt het dat de Ballon d'Or tot 1995 alleen aan Europeanen werd toegekend. "Anders zou ik er meer hebben gekregen dan Ronaldo en Messi."

Hoort Cristiano Ronaldo bij de beste vijf spelers aller tijden?

Meer nieuws

Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
13
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
11
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
15
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties