Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marc Overmars antwoordt stellig: 'Hij blijft dit jaar bij Ajax'

Laatste update:

Donny van de Beek wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar trainer Zinédine Zidane is naar verluidt niet helemaal overtuigd van de kwaliteiten van de Oranje-international. Overmars lijkt op zijn beurt ook niet van plan om afscheid te nemen van de middenvelder: "Van de Beek blijft dit jaar bij Ajax", wordt hij geciteerd door SER Catalunya.

Ajax speelt woensdagavond de belangrijke wedstrijd tegen APOEL Nicosia.

Frenkie de Jong verliet Ajax deze zomer wel voor een dienstverband in LaLiga en stond de eerste twee competitiewedstrijden van Barcelona ook in de basis. Overmars denkt dat De Jong tijd nodig zal hebben om zich aan te passen, nadat hij tegen Real Betis als linkshalf minder zijn stempel op het spel wist te drukken: "Het is nog te vroeg om zijn spel te analyseren. De competitie is net begonnen en hij heeft tijd nodig."

"Frenkie kan hier tien jaar spelen, we hebben allemaal tijd nodig om ons aan te passen. De trainer moet voor iedereen nog de beste positie vinden", gaat Overmars verder. De oud-aanvaller twijfelt er echter niet aan dat De Jong snel zijn draai zal vinden: "Dit gebeurde ook bij Ajax, het is nog zoeken naar zijn beste positie. Er gaat wat tijd overheen voordat je die hebt gevonden."

In tegenstelling tot De Jong koos Matthijs de Ligt deze zomer niet voor een transfer naar Barcelona. De stopper opteerde na maanden van geruchten voor een transfer naar Juventus. Overmars bevestigt dat hij met de jonge verdediger over zijn toekomst heeft gesproken: "De beslissing ligt uiteindelijk bij de speler zelf. Ik ben tegen hem altijd positief geweest over Barcelona."

Denk jij dat Donny van de Beek deze zomer nog gaat vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
3
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
191
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties