Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marc Overmars appte frustratie van zich af: 'Ik ben het zat'

Laatste update:

"Ajax-watcher en nieuwskanon Mike Verweij appte Marc Overmars vorige week dinsdagavond rond de deadline met de vraag hoe het hem verging in de coronacrisis. Ik ben het zat, antwoordde de Ajax-directeur, waarna hij in staccato zijn ongenoegen kenbaar maakte over de gang van zaken bij de KNVB en de Eredivisie CV rond het uitblijven van maatregelen in de coronacrisis", aldus Driessen.

Eredivisie-aanvoerders: 'Nu klappen wij voor jullie'

"Mike vroeg Overmars of hij hem de volgende dag kon bellen, om zijn citaten voor te leggen. Geen probleem. Voor publicatie de tekst nog wel even naar perschef Miel Brinkhuis sturen. De rest is geschiedenis", schrijft de chef voetbal van De Telegraaf. De krant kreeg vanwege het interview aardig wat kritiek, onder meer vanuit de media, maar daar begrijpt Driessen niets van.

"Zoals bijna altijd leidde het sensationele interview tot de wildste complottheorieën en verwijten. Enkele journalisten spraken er zelfs schande van dat Overmars het podium werd geboden door De Telegraaf. Hun werkgevers moeten snel aan job rotation doen. Of zoals Mike het zelf zei: Als journalist ben je geen knip voor de neus waard als je zo'n interview laat liggen."

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
2
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
1
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
6
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties