Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Marc Overmars groeit uit tot 'front runner' en wacht gesprek met Kroenke'

Laatste update:

Arsenal maakte afgelopen maand het aanstaande vertrek van head of recruitment Sven Mislintat bekend. De technisch eindverantwoordelijke stopt per 8 februari met zijn dienstverband. Ofschoon een woordvoerder van Ajax ontkent dat Overmars door de Londenaren is benaderd, zou de oud-aanvaller nu de voornaamste kandidaat zijn om aan het organigram van de club te worden toegevoegd.

Head of Football Raul Sanllehi is degene die de zoektocht leidt. De sportbestuurder heeft een verleden bij Barcelona, de club waar hij in 2003 tot het bestuur toetrad. Overmars maakte toentertijd deel uit van de eerste selectie van de Catalanen. Sanllehi is op zoek naar een technisch directeur die een verleden heeft in de voetballerij én over ervaring op het gebied van technische zaken heeft; iemand die in staat is om met hoofdtrainer Unai Emery over tactiek te praten én een voetbalvisie in de Londense club te implementeren.

Sanllehi heeft naar verluidt enkele alternatieven in Spanje, mede op aanraden van Emery, maar Overmars zou op dit moment de beste papieren hebben. Het is de bedoeling dat Josh Kroenke, de zoon van clubeigenaar Stan Kroenke, met de kandidaten in gesprek gaat. Overmars speelde van 1997 tot 2000 in het shirt van Arsenal en werd in de voorbije jaren al diverse keren met een functie in het Emirates Stadium in verband gebracht. Het bleef om uiteenlopende redenen echter bij oriënterende interesse.

De Engelse media zijn zondag lovend over de manier waarop Overmars diverse spelers voor relatief weinig geld aantrok en vervolgens voor de hoofdprijs liet gaan. Vooral de namen van Frenkie de Jong, Arek Milik en Davinson Sánchez passeren de revue. De 43-jarige Overmars werd medio 2012 aangesteld als directeur voetbalzaken van Ajax. Daarvoor was hij hoofd technische zaken van een andere voormalig werkgever, Go Ahead Eagles.

Denk jij dat Marc Overmars Ajax op een dag gaat inruilen voor Arsenal?

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
6
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties