Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Marc Overmars krijgt ultimatum te horen in Bremen en moet haast maken'

Laatste update:

De transferperiode sluit pas aanstaande maandag, maar Werder wil volgens DeichStube genoeg tijd hebben om nog een vervanger voor Klaassen in huis te halen. Volgens de fansite is er dus haast geboden voor directeur voetbalzaken Marc Overmars, wiens eerste bod op weinig waardering kan rekenen in Bremen. Ajax zou ruim onder de 10 miljoen euro hebben geboden, terwijl Werder twee jaar geleden nog het recordbedrag van 13,5 miljoen neerlegde om Klaassen over te nemen van Everton.

Met een nog tot 2022 doorlopend contract is er dus weinig motivatie voor Werder om hem voor een lager bedrag van de hand te doen. De club wordt weliswaar hard geraakt door de coronacrisis en zou de miljoenen die Klaassen op kan brengen goed kunnen gebruiken. DeichStube benadrukt echter dat het voortbestaan van de club niet afhangt van de verkoop van Klaassen, waardoor Werder het zich kan veroorloven hoog in de boom te gaan zitten.

Als Ajax Klaassen inderdaad deze transferperiode nog terug wil halen naar Amsterdam zal het er dus een schepje bovenop moeten doen. Woensdag of donderdag wordt al wel Sean Klaiber gepresenteerd als nieuwe aanwinst: de verdediger van FC Utrecht is inmiddels persoonlijk akkoord met Ajax over een vierjarig contract en ondergaat woensdagmiddag de medische keuring.

Denk jij dat Davy Klaassen in de komende dagen terugkeert bij Ajax?

Meer nieuws

Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
35
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
4
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties