Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marc Overmars spreekt zich uit: 'Luis Suárez mag terugkeren naar Ajax'

Laatste update:

"Suárez mag terugkeren naar Ajax", verzekert Overmars woensdag in gesprek met de Uruguayaanse televisiezender VTV Uruguay. "De deuren van Ajax staan open. Ik hoop dat Barcelona een opvolger vindt", zei de sportbestuurder al lachend. "Ik maak er geen grap over. Als hij daadwerkelijk interesse heeft in een terugkeer naar Ajax, ga ik de volgende dag naar Barcelona om met Luis te praten."

Meer: Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: ‘Totaal de oude niet meer’

Ofschoon Suárez inmiddels zijn 32e verjaardag heeft gevierd, denkt Overmars dat de spits nog vele jaren mee kan. "Ik denk dat de mentaliteit van Suárez een van zijn grote kwaliteiten is. Het per se willen winnen, het kunnen en willen maken van doelpunten… En daarin, is Suárez een van de beste voetballers ter wereld." Ajax maakte medio 2007 een bedrag van minimaal acht miljoen euro over aan FC Groningen en verkocht de spits in januari 2011 voor maximaal 26,5 miljoen euro aan Liverpool. In de zomer van 2014 werd hij naar Barcelona getransfereerd.

Overmars denkt dat Barcelona er goed aan heeft gedaan om Frenkie de Jong aan te trekken. "Het is voor een club als Barcelona belangrijk om voetballers zoals Frenkie de Jong te hebben. Vanwege zijn talent en zijn leeftijd kan hij 'een Xavi of een Andrés Iniesta' worden. Barcelona moet zijn eigen spelers opleiden en mengen met andere goede voetballers van buitenaf. De Jong is geen Messi, daar is er maar een van. Frenkie is een teamspeler en past heel goed bij Barcelona. Ik kijk uit naar komend seizoen."

Denk jij dat Luis Suárez ooit weer voor Ajax gaat spelen?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
9
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
7
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties