Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marc Overmars wordt nieuwe technisch directeur Antwerp

Laatste update:

Antwerp, dat momenteel op een derde plaats in de Jupiler Pro League staat, beschouwt het omstreden gedrag van Overmars als een privékwestie. De club neemt de beslissing de oud-linksbuiten aan te nemen vooral op basis van zijn prestaties in technische zin. Sinds zijn aanstelling bij Ajax in 2013 boekte Overmars als directeur voetbalzaken een positief transferresultaat van 350 miljoen euro en wist de club onder meer de finale van de Europa League en de halve finale van de Champions League te bereiken.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Het hyperambitieuze Antwerp speelde vijf jaar geleden nog op het tweede niveau in België. Toen de club aan het eind van het seizoen 2016/17 promoveerde naar de Jupiler Pro League, nam Paul Gheysens - een van de allerrijkste mensen in België - Antwerp over. Gheysens investeerde sinds de overname al omstreeks zeventig miljoen euro in de club en onder zijn hoede werd eind 2020 al de Belgische beker gewonnen.

Overmars neemt het stokje over van Luciano D'Onofrio, die tot vorig jaar zomer verantwoordelijk was voor het transferbeleid bij Antwerp. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is Overmars al in België om de deal te beklinken. De oud-linksbuiten van onder meer Ajax, Arsenal en Barcelona wacht nog altijd de uitspraak af van het Instituut Sportrechtspraak in de zaak over zijn grensoverschrijdende acties richting vrouwen binnen Ajax. Overmars zou onder meer dickpics hebben verstuurd en stalkerig gedrag hebben vertoond.

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
12
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties