Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marca: Atlético Madrid kijkt in Engeland naar alternatief voor Cavani

Laatste update:

Bovengenoemde krant weet verder te melden dat de Madrilenen overwegen om Thomas Lemar te betrekken in een eventuele deal met Arsenal voor Lacazette. De middenvelder kampt echter momenteel met een spierblessure, al wordt hij spoedig weer terugverwacht door trainer Diego Simeone. Lemar werd onlangs in de Franse media ook al aangemerkt als mogelijke vervanger van Memphis Depay bij Olympique Lyon, daar de Oranje-international wegens een zware kruisbandblessure nog maandenlang moet revalideren.

Diego Simeone: 'Ik krijg energie van m'n spelers'

Simeone heeft volgens Marca intern al meer dan eens aangedrongen op aanvallende versterkingen. De Argentijnse oefenmeester kiest doorgaans voor João Félix en Álvaro Morata als aanvallers, maar daarachter is de spoeling dun. Diego Costa is herstellende van een nekhernia en maakt normaal gesproken binnenkort zijn rentree op het trainingsveld van Atlético. De komst van Cavani of Lacazette zou de problemen in aanvallend opzicht voor Simeone al een stuk kleiner maken.

Cavani was jarenlang een basisspeler bij PSG, maar mede door de komst van Mauro Icardi moet de 32-jarige aanvaller het dit seizoen doen met een bijrol in Parjjs. Een vertrek bij de Franse grootmacht lijkt dan ook aanstaande. Lacazette heeft een doorlopend contract bij Arsenal en komt geregeld aan spelen toe, maar bij een aantrekkelijke aanbieding vanuit Madrid zijn the Gunners wellicht bereid om deze winter zaken te doen. De Franse aanvaller kwam sinds zijn komst naar Arsenal in 2017 tot 42 doelpunten en 20 assists in 107 duels voor de Londense club.

Wat zou de beste optie zijn voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
36
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
14
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties