Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marca 'bevestigt': Juventus gaat serieus voor Cristiano Ronaldo

Laatste update:

Volgens Marca heeft Juventus achter de schermen inmiddels de eerste stappen gezet om de komst van Ronaldo mogelijk te maken. De 33-jarige Portugees zorgde in mei, nog geen half uur na het winnen van de Champions League, voor de nodige verbazing toen hij min of meer aangaf dat het allemaal mooi was geweest. Daar kwam Ronaldo later op terug, door aan te geven dat het geen handig moment was geweest. Nu zouden de Portugees en Juventus een mondeling akkoord over een vierjarig contract hebben.

Juventus zou Ronaldo ongeveer dertig miljoen euro per jaar willen bieden en een contract tot medio 2022. Ter vergelijking: de huidige verbintenis van de aanvaller in Madrid loopt een jaar eerder af en het salarisvoorstel van Real bedraagt vijf miljoen euro per annum minder. De Portugees kan zogezegd een nieuw contract met de Champions League-winnaar ondertekenen, maar zijn gespannen relatie met voorzitter Florentino Pérez kan ervoor zorgen dat hij elders een nieuwe uitdaging wil aangaan.

Pérez beloofde ruim een jaar geleden, na het winnen van de Champions League in Cardiff, al een nieuw contract aan Ronaldo, maar kwam zijn belofte niet na. Toen de aanvaller een mindere periode in de eerste fase van afgelopen seizoen kende, hoorde hij zelfs niets van de burelen van Real Madrid. Pas toen de Portugees daarna op ongekende wijze het net begon te vinden, kwam de directie in actie en dat steekt de clubtopscorer aller tijden. Hij voelt naar verluidt sowieso niet de (financiële) waardering die Lionel Messi, Neymar en Antoine Griezmann elders wél, en zonder strubbelingen, krijgen.

De transferclausule van Ronaldo bedraagt een miljard euro, maar Juventus en de aanvaller weten dat hij de club voor een veel lager en schappelijk bedrag kan verlaten. Ronaldo zou in januari zelfs een document hebben gekregen waarin staat dat hij de club in de toekomst voor een redelijk bedrag mag verlaten.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo deze zomer naar Juventus zal gaan?

Meer nieuws

Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
2
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
3
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
2
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
7
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties