Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marca: Het is Luka Modric óf Martin Ödegaard bij Real Madrid

Laatste update:

Real Madrid wil af van voetballers als Gareth Bale, James Rodríguez en Mariano Díaz, die ondanks een riant salaris om uiteenlopende redenen niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Modric is echter 'een speciale situatie', zo verzekert het dagblad vrijdag. De Madrileense topclub vergeet absoluut niet wat Modric, die in 2018 de Ballon d'Or won, de afgelopen acht jaar voor de Koninklijke heeft betekend.

In de laatste anderhalf jaar was echter ook het spel van Modric, die nog een contract voor een jaar heeft, niet gevrijwaard van pieken en dalen, net als dat van zijn ploeggenoten. In tegenstelling tot Bale, James Rodríguez en Mariano Díaz geniet de Kroaat echter wél interesse van andere clubs. AC Milan leek de spelmaker te hebben overtuigd, maar na het gedwongen vertrek van landgenoot en directeur Zvonimir Boban uit het San Siro lijkt een transfer naar Noord-Italië geen optie meer.

Het Inter Miami van eigenaar David Beckham is eveneens een optie, terwijl veel clubs in Europa altijd oriënterende interesse hebben getoond. Marca stelt dat Real Madrid er 'geen enkel probleem mee heeft' als Modric in het Santiago Bernabéu blijft én wil blijven, maar dat de club ook alle medewerking zal verlenen aan een zomerse transfer als een club met een goed bod komt. Dat zal niet zozeer alleen uit respect voor de bijdrage van Modric aan het succes van Real Madrid gebeuren, maar ook om sportieve redenen.

Met 21 jaar wordt Ödegaard als dé natuurlijke opvolger van Modric beschouwd: de ex-speler van Vitesse en sc Heerenveen was tot de coronacrisis een van de grote revelaties van het LaLiga-seizoen. In principe speelt de Noor nog tot volgend jaar zomer op huurbasis in San Sebastián, maar Real Madrid heeft een optie om de huurovereenkomst na een seizoen al te verbreken. "Real Madrid wil echter niet dat Ödegaard de gebruikelijke stand-in van Modric wordt en zijn ontwikkeling stagneert. Dan is het beter dat hij minuten bij Real Sociedad blijft maken én beter wordt. Hij komt alleen terug als Modric vertrekt.", zo klinkt het.

Wat zou het beste voor Martin Ödegaard zijn?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
1
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties