Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marca pakt uit: 'Rafael Benítez veroordeeld: 'ahora o en junio''

Laatste update:

Na het debacle tegen Barcelona (0-4) van zaterdagavond is de knoop over de continuïteit van Benítez min of meer al doorgehakt, zo stelt de krant. Het bestuur van Real Madrid is het vertrouwen in de oefenmeester volledig kwijt. Benítez is na ruim drie maanden de controle over de selectie van los Merengues kwijt, 'als hij daar überhaupt controle over heeft gehad'. Hij is er niet in geslaagd om het elftal van een identiteit te voorzien, ook al verschuilde de coach zich in het beginsel achter de goede resultaten.

Voorzitter Florentino Pérez zette Benítez voor de selectie om 'een nieuwe impuls' te geven, maar Real Madrid heeft nu al een achterstand van zes punten op Barcelona, won slechts zeven van de twaalf competitieduels, speelt geen overtuigend voetbal en de 0-4 nederlaag tegen de aartsrivaal is de spreekwoordelijke druppel die de emmer heeft doen overlopen. Real Madrid zit volgens Marca echter met een dilemma: moet Benitez nu vertrekken of aan het einde van het seizoen?

Hoewel de spelers stuk voor stuk publiekelijk beweren achter Benítez te staan, is dat volgens de sportkrant allerminst het geval. Zo zou er absoluut geen klik zijn tussen de oefenmeester en Cristiano Ronaldo. Men vreest nog meer misstappen als de relatie tussen technische staf en selectie niet beter wordt en daarom is een deel van het bestuur vóór het onmiddellijke vertrek van Benítez. Pérez is van plan om deze week met enkele spelers, de technische staf en enkele vertrouwenspersonen te praten. Hij is er nimmer voorstander van geweest om midden in het seizoen van technische staf te veranderen.

Mooie video! Wat er voorafgaand ging aan de 0-4 van Luis Suárez!

Posted by voetbalzone on zondag 22 november 2015

-
Denk jij dat Rafael Benítez hooguit een seizoen voor de selectie van Real Madrid zou staan?

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
17
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties