Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daley Blind: 'Ik moest wel lachen toen ik dat las, want iedereen zat ernaast'

Laatste update:

Oranje kende een uitstekende trainingsweek in Zeist, stelt Blind. "De afgelopen week hebben we dat goede gevoel ook al gekregen op de training, maar het is prettig om het gevoel van de trainingen te kunnen bevestigen in de wedstrijd. Dat hebben we vandaag kunnen doen."

Ronald Koeman verraste vriend en vijand met de opstelling van het Nederlands elftal. De bondscoach koos niet voor vijf verdedigers, maar voor een viermansdefensie. Jeremie Frimpong was de verrassende rechtsbuiten.

Voor de spelersgroep kwam de opstelling totaal niet als een verrassing, zegt Blind. "Koeman was al heel snel duidelijk naar de groep toe, dus voor ons kwam het niet zo als een verrassing. Toen ik de vermoedelijke opstellingen zag van de media was het wel mooi om te zien dat iedereen ernaast zat", lacht Blind breeduit.

Nederland won dus simpel van Canada. Blind ziet vooral positieve aspecten aan de interland. "Tot het eind zijn we gefocust gebleven. We hebben weinig weggegeven, vier doelpunten gemaakt. Daar hebben we een goed gevoel aan overgehouden. Hopelijk kunnen we dat in de volgende wedstrijd weer doen."

Blind speelde centraal achterin en krijgt de vraag of hij beschikbaar is op andere posities. "Dan moet ik een heel saai antwoord geven. Ik speel gewoon waar de trainer me nodig heeft, en dat zeg ik eigenlijk altijd. Ik kan daarin goed schakelen. Dit jaar heb ik veel in het centrum gespeeld, maar op links voel ik me ook prima."

Al met al is Blind tevreden. "Dit was een goede stap van mij en het elftal denk ik."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Denemarken - Engeland
1
Luka Jovic bezorgt Servië diep, diep in blessuretijd cruciaal punt op het EK
8
Servië dreigt uit het EK te stappen: 'Wat daar is gebeurd is schandalig'
33
'Wout Weghorst moet bij Oranje in de basis tegen Frankrijk!'
49
'Memphis Depay krijgt er naast AC Milan nog een optie bij in de Serie A'
11
Feyenoord deelt nieuw contract uit tot 2026 en stalt back elders in Eredivisie
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties