Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Marcel Brands mag hopen na vertrek boegbeeld bij Paris Saint-Germain'

Laatste update:

De ontwikkelingen bij PSG worden op de voet gevolgd door AC Milan, waar Silva eerder al tussen 2009 en 2012 actief was. Tevens wordt het Everton van Director of Football Marcel Brands genoemd als nieuwe werkgever van de 35-jarige mandekker. Voornoemde clubs hebben Silva echter nog geen aanbieding gedaan. Silva verlengde onlangs zijn contract bij PSG nog met twee maanden, om zo het seizoen af te kunnen maken. Vanwege de coronacrisis werd de jaargang 2019/20 in Ligue 1 echter geschrapt. De Franse kampioen wil hem desondanks geen nieuw contract laten tekenen. Naar verluidt stevent PSG af op een tekort van tweehonderd miljoen euro, waardoor er zal worden gekort op de salarissen. De grootmacht is jaarlijks circa driehonderd miljoen euro kwijt aan spelerssalarissen.

De beslissing van PSG om de samenwerking stop te zetten komt hard aan bij Silva, die had gehoopt zijn loopbaan in Frankrijk te kunnen afsluiten. "Voor ons zou het geweldig zijn als hij zijn carrière bij PSG zou mogen voortzetten. We houden van deze club. In deze stad zijn onze kinderen opgegroeid", zo liet zijn echtgenote Isabele in mei nog weten in gesprek met Le Parisien.

Silva werd in 2012 door PSG overgenomen van AC Milan en in de afgelopen acht seizoenen was de Braziliaan een van de bepalende spelers bij de Franse grootmacht. De routinier kwam tot 310 wedstrijden in verschillende competities en veroverde naast zeven landstitels viermaal de nationale beker. Ondanks de torenhoge ambities van PSG lukte het Silva echter niet om de Champions League te veroveren.

Zou Thiago Silva een aanwinst zijn voor Everton?

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
3
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
50
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties