Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marcel Brands spreekt zich uit over situatie Luuk de Jong en PSV

Laatste update:

Hoewel Brands niet gaat over het technische beleid op voetbalgebied, laat hij zich wel uit over de situatie rondom de 31-jarige spits. "Natuurlijk willen we De Jong. Maar we hebben wel de nodige afwegingen te maken. De afschrijvingen op De Jong zullen hoog zijn en normaal gesproken zit er verder geen restwaarde op. Wat is voor ons verantwoord? Luuk brengt natuurlijk veel extra's mee."

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

Brands benoemt zijn kwaliteiten in gesprek met Voetbal International. "Naast doelpunten, zorgt hij voor volwassenheid in je selectie en heb je direct een echte leider in huis. We willen natuurlijk een hele goede as hebben, daar hoort een goede spits bij. Dus kijken we juist bij De Jong ook naar die extra zaken. Kan hij bijvoorbeeld Madueke of Cody Gakpo nog beter maken? We willen hem graag hebben en ik begrijp ook het standpunt van Ruud, die dat snel wil."

PSV wil vooral geen overhaaste beslissingen nemen in het aantrekken van De Jong. Juist omdat bepaalde afwegingen gemaakt moeten worden. Ook ligt de bal grotendeels bij Sevilla. ''Als er beweging komt dan is de komst van Luuk de Jong realistisch, maar als die er niet komt dan niet. Ik heb goede hoop dat die beweging er wel komt, je weet alleen nooit precies wanneer dat is.'' In Sevilla ligt de kopsterke spits nog vast tot medio 2023.

Meer nieuws

Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
1
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties