Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Marcel Brands stunt met zeer opmerkelijke transfersom James Rodríguez'

Laatste update:

Director of football Marcel Brands van the Toffees zou met Real Madrid enkel een doorverkooppercentage van tien tot twintig procent overeen zijn gekomen voor de transfervrije Colombiaan. Brands slaagt er daarmee in om een enorme stunt te realiseren. In het verleden veranderden slechts zes spelers transfervrij van club met een hogere transferwaarde dan James op dit moment heeft (35 miljoen euro), zo becijfert Transfermarkt.

Koploper op het gebied van meest waardevolle transfervrije aanwinsten is Bayern München, dat in 2014 Robert Lewandowski gratis overnam van Borussia Dortmund. De Poolse spits had volgens de transferwebsite op dat moment een marktwaarde van veertig miljoen euro. Ook Leon Goretzka, die in 2018 transfervrij van Schalke 04 naar Bayern ging, had die waarde, net als Stefan de Vrij (in 2018 van Lazio naar Internazionale) en Aaron Ramsey (in 2019 van Arsenal naar Juventus).

Dat Real Madrid akkoord ging met een transfervrij vertrek van James, had naar verluidt te maken met de gevolgen van de coronacrisis. De Koninklijke kon het zich niet permitteren om nog een jaar het salaris van de 29-jarige aanvallende middenvelder op te moeten hoesten. Naar verluidt verdiende James in Madrid elf miljoen euro per jaar. Real Madrid maakt een enorm verlies op de Zuid-Amerikaan, die in 2014 voor minimaal 75 miljoen euro werd weggehaald bij AS Monaco.

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties