Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marcel Brands trapt vol op de rem: 'Nieuwe trainer kan nog best even duren'

Laatste update:

Het moge duidelijk zijn dat Bosz de nummer één kandidaat is bij PSV. Achter de schermen zijn echter 'stevige gesprekken' gaande over belangrijke randvoorwaarden. Zo willen de Eindhovenaren mensen aan de technische staf toevoegen met het dna van de club. Nu Fred Rutten en André Ooijer vertrokken zijn moeten daar dus vervangers voor worden gevonden. Rob Maas, de vaste assistent van Bosz, speelde in de jeugd en tussen 1988 en 1990 in het shirt van PSV. Hij is dus bekend met de clubcultuur.

Meer: Marciano Vink slikt direct alle woorden in na gesprek met Peter Bosz | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

"We moeten zorgvuldig opereren en dingen goed met elkaar afstemmen", zegt Brands over de zoektocht naar een nieuwe trainer. "Als ik het nu moet inschatten, kan het nog best even duren voordat we iemand benoemen. Het gaat gewoon om een ingrijpend besluit voor PSV, waarbij je over tal van dingen moet praten. Ik snap dat onze supporters heel graag snel duidelijkheid willen en wat ongeduldig kunnen worden. Dat tekent hun betrokkenheid."

Brands wil niet over één nacht ijs gaan bij het aanstellen van een nieuwe hoofdcoach. "Je moet er niet te eenvoudig over denken, omdat het voor de club PSV gaat om een van de meest cruciale posities", aldus de algemeen directeur. "Het gaat daarbij altijd over mensen en een technische staf die je wilt samenstellen, bijvoorbeeld. Wat ik daarover wel kan vertellen, is dat wij voldoende PSV-dna in de trainersploeg willen. Dat is iets waar we absoluut op inzetten."

Mochten de laatste plooien worden gladgestreken, dan kan er volgens Brands ook snel een akkoord volgen. "Iedereen wil dat er voortgang zichtbaar is, maar we moeten de tijd nemen voor dit proces. Het zou mooi zijn als we op korte termijn een benoeming kunnen afronden, maar woensdagmorgen zag het daar nog niet naar uit. Je moet uiteindelijk wel samen tot een contract kunnen komen. Als dat lukt, zullen we alles zo snel mogelijk uitleggen en de levende vragen beantwoorden."

Zou jij blij zijn met de aanstelling van Peter Bosz?

Meer nieuws

Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
1
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
3
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
52
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties